گوگل سندباکس | بیا و یادبگیر

گوگل سندباکس

فرض کنید که شما مدیر یک شرکت هستید و برای استخدام نیروی جدید آگهی داده اید. مراجعین با رزومه های مختلف برای استخدام به شما مراجعه می کنند و از میان آن ها یک نفر را برای شروع همکاری انتخاب می کنید.

حال یک نیروی جدید دارید که روی کاغذ توانایی های مختلفی دارد اما در عمل هنوز قدرت کاری او را مورد ارزیابی قرار نداده اید. پس اگر کمی باهوش باشید برای مدت کوتاهی این نیروی جدید را مورد آزمایش قرار می دهید و اجازه ی ورود او به پروژه های حساس و بزرگ را نمی دهید.

گوگل هم با استفاده از گوگل سندباکس دقیقا همین کار را می کند. یعنی به وبسایت های تازه تاسیس اجازه ی ورود به SERPs یا نتایج جستجو را نمی دهد و از نمایش آن ها به کاربران خود جلوگیری می کند.

این فرایند تا زمانی ادامه پیدا می کند که گوگل مطمئن شود که وبسایت تازه تاسیس قصد فعالیت سالم و طولانی مدت را در بستر اینترنت دارد و می تواند برای کاربران این موتور جستجو مفید واقع شود.

گوگل سندباکس چیست؟

گوگل سندباکس یکی از الگوریتم های فوقالعاده کاربردی موتور جستجوی گوگل که به طور خاص برای وبسایت های تازه تاسیس و نو پا طراحی شده و وظیفه ی آن بررسی عملکرد این دسته از سایت ها در یک بازه ی زمانی 3 تا 6 ماهه است.

این الگوریتم گوگل یک سیستم فیلترینگ هوشمند است که از نمایش وبسایت های جدید در نتایج جستجو جلوگیری می کند و اجازه ی رشد سریع را به وبسایت هایی که نام و نشانی معتبر ندارند نمی دهد.

به عبارت ساده تر می توان گفت گوگل سندباکس یک محیط آزمایشی است که گوگل برای بررسی وبسایت های تازه تاسیس ایجاد کرده تا با ارزیابی نوع فعالیت آن ها، سایت های مفید را از غیر مفید جدا کند و امکان ورود وبسایت های هرز یا اسپم را به نتایج جستجو ندهد.

گوگل سندباکس چیست؟ | بیا و یادبگیر
گوگل سندباکس چیست؟ | بیا و یادبگیر

آیا تمامی سایت ها به گوگل سندباکس منتقل می شوند؟

بله تمامی سایت های تازه تاسیس توسط ربات گوگل به سندباکس منتقل می شوند. پس اگر به تازگی وبسایتی برای کسب و کار خود ایجاد کرده اید و چندین و چند محتوای عالی نیز در آن قرار داده اید اما هر چه که تلاش می کنید نمی توانید آن را در نتایج جستجو پیدا کنید بدانید که سایت شما در سندباکس گوگل قرار گرفته است.

قرار گرفتن در گوگل سندباکس فرایندی است که هر سایتی باید آن را طی کند. در این زمان گوگل به شکل های مختلف وبسایت ها را محک می زند تا متوجه شود که آیا آن ها قصد فعالیت جدی و مفید در سطح وب را دارند یا این که با هدف های شوم قصد تخریب و ضربه زدن به کاربران این موتور جستجوی قدرتمند را دارند.

آیا تمامی سایت ها به گوگل سندباکس منتقل می شوند؟ | بیا و یادبگیر
آیا تمامی سایت ها به گوگل سندباکس منتقل می شوند؟ | بیا و یادبگیر

چقدر زمان لازم است تا یک سایت از گوگل سندباکس خارج شود؟

این که چقدر زمان لازم است تا یک سایت از گوگل سندباکس خارج شود امری است که به مدیران وبسایت بستگی دارد. گوگل این مدت زمان را به طور استاندارد 3 تا 6 ماه اعلام کرده اما بسته به شکل فعالیت یک سایت این زمان می تواند کمتر یا بیشتر شود.

به طور مثال اگر در مدت 3 تا 6 ماهی که گوگل مشخص کرده وبسایت هیچ فعالیتی نداشته باشد و هیچ محتوایی در آن منتشر نشود طبیعی است که گوگل اجازه ی خروج آن را از گوگل سندباکس نمی دهد.

اما اگر در این مدت زمان وبسایت فعال باشد و مدیران آن به صورت مستمر به تولید محتوا بپردازند این امکان وجود دارد که سایت در بازه ی زمانی کوتاه تری (کمتر از 6 ماه) وارد نتایج جستجوی گوگل شود.

دلیل راه اندازی گوگل سندباکس چیست؟

شرکت گوگل در سال 2004 با هدف مبارزه و جلوگیری از ورود وبسایت های هرز و غیر مفید به نتایج جستجو الگوریتم گوگل سندباکس را راه اندازی کرد تا از امنیت کاربران خود حفاظت کند و از آسیب های احتمالی و به سرقت رفتن اطلاعات آن ها جلوگیری کند.

چون تا پیش از شروع به کار گوگل سندباکس هر وبسایتی به محض ایجاد و بدون توجه به این که چه محتوایی در آن تولید می شود در نتایج جستجو به کاربران نمایش داده می شد و امکان سرقت اطلاعات بسیار بالا بود.

اما با شروع به کار این الگوریتم و قرار گرفتن تمامی وبسایت های تازه تاسیس در آن به مدت 3 تا 6 ماه و بررسی نوع فعالیت آن ها عملا امکان ورود سایت های اسپم به نتایج جستجو تا حد زیادی گرفته شده است.

دلیل راه اندازی گوگل سندباکس چیست؟ | بیا و یادبگیر
دلیل راه اندازی گوگل سندباکس چیست؟ | بیا و یادبگیر

آیا سایت من در سندباکس قرار دارد؟

برای این که متوجه شویم که سایت ما در گوگل سندباکس قرار دارد یا نه دو راه ساده پیش روی ما است.

  1. روش اول مراجعه به گوگل کنسول و بررسی آمار موجود در بخش performance است. اگر در این بخش نمودار ها در بازه ی زمانی 3 ماهه هیچ رشدی را نشان نمی دادند یا ورودی بسیار ناچیزی را نمایش می دادند یعنی وبسایت ما در گوگل سندباکس قرار دارد.
  2. اما روش دوم که به پیشنهاد تیم آموزش سئو بیا و یادبگیر و در صورت ثبت نبودن وبسایت در گوگل کنسول می توانید از آن استفاده کنید، جستجوی عبارت site:yoursiteaddress در گوگل است. بعد از :site نام وبسایت خود را بنویسید و Enter را بزنید. اگر هیچ نتیجه نمایش داده نشد یعنی سایت شما در گوگل سندباکس قرار دارد.
آیا سایت من در سندباکس قرار دارد؟ | بیا و یادبگیر
آیا سایت من در سندباکس قرار دارد؟ | بیا و یادبگیر

چطور سایت خود را از گوگل سندباکس خارج کنید؟

خروج از گوگل سندباکس فرایندی نیست که یک شبه محقق شود و به زمان نیاز دارد. پس به حرف های افرادی که می گویند 1 ماهه یا 2 ماهه وبسایت شما را از گوگل سندباکس خارج می کنند گوش ندهید.

تنها راه خروج از گوگل سندباکس تلاش و کار مستمر و دروی از روش های سئو و بهینه سازی غیر متعارف مثل سئو کلاه سیاه و سئو کلاه خاکستری است. همچنین اگر می خواهید روند خروج وبسایت خود از گوگل سندباکس را سرعت دهید توصیه می شود تا به فاکتور هایی که در ادامه ی این بخش معرفی می کنیم توجه ویژه ای داشته باشید.

  • تولید محتوای مفید

تولید محتوای مفید اولین و مهم ترین قدمی است که برای خروج از گوگل سندباکس باید بردارید. منظور از تولید محتوای مفید، محتوایی است که بیش از 1000 کلمه باشد، کپی نباشد، کاربر پسند نوشته شده باشد و اصول و قواعد نوشتار و سئو در آن رعایت شده باشد.

محتوایی که از وبسایت های دیگر کپی شده باشد یا کمتر از 800 کلمه باشد از نظر گوگل و دیگر موتور های جستجو بی ارزش است و نه تنها منجر به خروج یک وبسایت از گوگل سندباکس نمی شود بلکه مدت زمان حضور در سندباکس را نیز طولانی تر و در صورتی که ادامه دار باشد همیشگی می کند.

  • فعالیت در شبکه های اجتماعی

همراه با کار بر روی وبسایت و تولید محتوا در آن، حضور در شبکه های اجتماعی پر طرفدار را نیز فراموش نکنید. فعالیت مستمر و مدوام در شبکه های اجتماعی و جذب مخاطب و هدایت آن ها به سمت سایت می تواند در رشد سریع تر و بهتر کسب و کار اینترنتی شما نقش شایان ذکری داشته باشد.

  • آپدیت محتوا

محتوا های تولید شده در سایت خود را به امان خدا رها نکنید. هر از گاهی آن ها را بروزرسانی کنید و اطلاعات کهنه ی موجود در آن ها را با اطلاعات جدید تر تعویض کنید. سعی کنید محتوا های ناقص خود را کامل کنید و بخش های جدیدی به آن ها اضافه کنید.

  • بک لینک سازی استاندارد

نیازی نیست از همان روز اول شروع به بک لینک سازی کنید. اجازه دهید تا 4 الی 5 ماه از شروع کار وبسایت بگذرد و تعدادی محتوا در آن قرار بگیرد. بعد از آن می توانید کم کم اقدام به ساخت بک لینک برای وبسایت خود بکنید.

توجه داشته باشید که به هیچ عنوان نباید برای وبسایتی که در گوگل سندباکس قرار دارد رپورتاژ خریداری کنید. خرید رپورتاژ برای سایتی که گوگل هنوز آن را به کاربران خود نمایش نمی دهد از نظر این موتور جستجو فعالیتی مشکوک است و روند خروج از گوگل سندباکس را طولانی تر می کند.

اجازه دهید تا دست کم 5 الی 6 ماه از شروع به فعالیت وبسایت شما بگذرد و بعد از آن برای خرید رپورتاژ آگهی اقدام کنید. تا زمانی که سایت شما در گوگل سندباکس قرار دارد بهترین روش برای بک لینک سازی کار در شبکه های اجتماعی است.

چطور سایت خود را از سندباکس خارج کنید؟ | بیا و یادبگیر
چطور سایت خود را از سندباکس خارج کنید؟ | بیا و یادبگیر

آیا و بسایت من از گوگل سندباکس خارج شده است؟

اگر مدتی از تاسیس وبسایت شما گذشته (بیش از 4 ماه) و می خواهید بدانید که سایت شما از گوگل سندباکس خارج شده یا نه، بهترین راه مراجعه به گوگل کنسول و بررسی آمار وبسایت در این ابزار رایگان گوگل است.

معمولا وبسایت هایی که از گوگل سندباکس خارج می شوند با یک افزایش بازدید یا کلیک انفجاری رو به رو هستند. به طور مثال از 0 بازدید در روز به 10 یا 20 بازدید در روز می رسند. این آمار یعنی وبسایت از گوگل سندباکس خارج شده و کاربران می توانند به آن دسترسی داشته باشند.

کلام آخر

تقریبا تمامی مطالب مهم در خصوص گوگل سندباکس در این مقاله از بیا و یادبگیر به شما همراهان عزیز آموزش داده شد. تمامی وبسایت ها در ابتدای فعالیت در سندباکس قرار می گیرند و این امری کاملا طبیعی است.

همچنین خروج از گوگل سندباکس فرایندی زمان بر است و هیچ راهی برای خروج 1 ماهه یا 2 ماهه از آن وجود ندارد. پس اگر می خواهید وبسایت خود را از این مرحله به سلامت گذر دهید، فعالیت استاندارد و به اندازه تنها توصیه ای است که تیم آموزش سئو بیا و یادبگیر می تواند به شما مدیران و صاحبان کسب و کار های اینترنتی بکند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

الکسا
گواهینامه SSL